понеділок, 2 квітня 2018 р.

Прості квіти-саморобки з кольорового паперу

Кольоровий папір ідеально підходить для дитячої творчості. З набором такого паперу малюк повторить відтінки кольорів, зможе легко згинати і вирізати листи, працювати з клеєм. У результаті елементарних дій вийдуть красиві квіти, які можна подарувати близьким або прикрасити дім.
Матеріали:
  • кольоровий папір;
  • степлер зі скобами;
  • ножиці;
  • клей;
  • дерев'яні шпажки (можна взяти трубочки).

Процес:
Спершу згинаємо лист паперу у гармошку, не дуже дрібну. Якщо у вас формат А4, перерізаємо його навпіл. Посередині кожної половинки встановлюємо скоби степлером. Закруглюємо ножицями кінчики складеного паперу.
У нас виходить дві видимі сторони, покриваємо їх клеєм та з'єднуємо між собою. Щоб була краща фіксація, притримайте кілька хвилин прищіпками. Для кожної такої квітки треба оформити серединку — підійдуть кола з картону, фетру або фоамірану. Щоб зробити рівні кола, обведіть монетку на основі та виріжте. Підклейте суперклеєм або термоклеєм серединку квітки та зробіть їй ніжку з дерев'яної шпажки або тонкої трубочки.
Готовий виріб дитина зможе подарувати на свято та просто так, на честь приходу весни. В інтер’єрі такі квіти гарно виглядають у горщиках з рослинами або у формі гірлянди на стіні.

Джерело: https://childdevelop.com.ua/practice/list/60/
Матеріал представлено для ознайомлення

Немає коментарів:

Дописати коментар